avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obilgativitate CERTIFICAT DE CONFORMITATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obilgativitate CERTIFICAT DE CONFORMITATE

Societatea la care lucrez are un magazin de cosmetice si primeste marfa de la mai multi furnizori. Unii dintre acestia cand trimit facura, aceasta este insotita de certificat sau declaratie de conformitate , altii nu. Cand au fost intrebati despre necesitatea existentei acestor documente, acestia au spus ca nu stiu nimic despre acest lucru. o parte dintre acestia sunt distribuitori ai unor firme din stainatate. Va rugam sa ne spuneti daca este obligatoriu acest document. Unii dintre comerciantii de pe piata locala spun ca au fost intrebati in cadrul controalelor facute in comun de ANAF, ANPC despre existenta acestor documente, spunadu-li-se ca este obligatoriu ca fiecare produs sa aiba cerificat .

Alte discuții în legătură

Amenda de la protectia consumatorului sorgeea sorgeea Buna seara! In luna martie am deschis un mic magazin cu produse cosmetice. Am gasit pe internet un site cu produse cosmetice engross (rujuri,rimeluri,truse de ... (vezi toată discuția)
Certificat de conformitate CristiSLK CristiSLK Buna seara. Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL. Am intrebat mai multi furnizori de ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou mine58 mine58 Buna ziua , O microintreprindere ( SRL ) , primeste de la un furnizor pentru marfa cumparata niste tichete cadou in baza unu proces verbal de predare ... (vezi toată discuția)