avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neplata intretinerii pe 6 luni
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neplata intretinerii pe 6 luni

As dori sa aflu daca asociatia de locatari ma poate actiona in justitie pentru neplata intretinerii pe 6 luni.Lucrez in strainatate,am trimis bani unei rude sa-mi plateaca facturile la intretinere insa aceasta a platit o perioada dupa care a incasat banii fara a-mi mai plati nimic.as dori sa stiu daca asociatia de locatari ma poate actiona in justitie.eu urmeaza sa ma intorc acasa in cateva zile si mi-e teama de o surpriza de genul acesta...Multumesc
Cel mai recent răspuns: mhl_ungureanu , utilizator 21:16, 13 August 2009
Ultimul mesaj mi-aduce aminte de vorbele poetului : "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune!"
Si daca presedintele de asociatie nu accepta sa platesti restanta pina la terminarea procesului are acest drept??
Nu are dreptul, ar fi un abuz si asta nu da bine in proces.....
interesul sau este de a recupera banii .
dvs puteti plati oricand in timpul procesului suma de bani restanta .
Multumesc, da mi-a primit banii pe restanta,a facut acest lucru deoarece noul presedinte de asociatie dorea sa arate tuturor ca el respecta legea,"doar el" ca liftul nu functioneaza dar il platim ca si cum ne folosin de el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati asociatie de proprietari Camelia_ Tl Camelia_ Tl Buna ziua, am si eu o nelamurire. Anul trecut in luna martie am achitat restanta existenta la asociatie, ramanad de plata doar penalitatile. Acum asociatia de ... (vezi toată discuția)
Restantieri la plata intretinerii la bloc draghici1958 draghici1958 Care sunt demersurile legale pentru o Asociatie de LOCATARI sa recupereze valorii ale intretinerilor neplatite de 1-2ani? (vezi toată discuția)
Abuz asociatie de propietari EmiM EmiM Buna ziua, Am o mare problema cu asociatia de locatari. In anul 2009 s-a descoperit ca administratorului blocului ii lipseau din gestiune 100 000 lei. Noul ... (vezi toată discuția)