avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... \"Modificare statut\" ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Modificare statut" ?

Este normal ca schimbarile din executiv (demisia unui vice presedinte, alegerea unui inlocuitor, largirea executivului) sa fie incadrate de catre Tribunal la "modificari statut" ? In ce baza ?

Concret, un vice presedinte si a dat demisia. A fost ales, de catre membrii, un altul, s a depus notificarea la Tribunal, notificare in urma careia s a deschis un nou dosar avand la "Obiectul cauzei"... "modificare statut".

Astfel de 2 luni se tot dau termene pentru ca MP "nu are timp", fara ca executivul ales de membrii sa poata intra in atributii.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2016
marco_se, utilizator
Cel mai recent răspuns: marco_se , utilizator 13:24, 2 Martie 2016
PS. Este vorba de un partid nu de o "societate comerciala".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere presedinte timpuriu timpuriu candidatul pentru functia de presedinte al unei asociatii de propietari deja constituite , trebuie sa fie membru al comitetului executiv ( in legea 230/2007 si ... (vezi toată discuția)
Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)
Sedinta comitet hervel hervel buna ziua.poate cineva sa ma ajute cu un raspuns la urmatoarea intrebare?conform legii sedintele de comitet din cadrul unei asociatii de proprietari sunt legal ... (vezi toată discuția)