avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladiri

Detin in proprietate un imobil P+1 din care : la parter prin autorizatie de construire , respectiv plan cadastral destinatia este de service auto , spalatorie , vulcanizare iar la etaj locuinta . Mentionez ca nu se desfasoara activitate economica in spatiul cu destinatie nerezidentiala , nu este inchiriat nici unei firme . Cf. noului Cod Fiscal am luat la cunostinta despre necesitatea depunerii declaratiei fiscale pana la 31 martie , este necesar efectuarea unui raport de evaluare pentru acest spatiu sau nu ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Majorare taxe locale 2016 - locuinta taxata ca sediu firma datorita autorizatiei de constructie costel20 costel20 buna ziua,detin un imobil construit in 2008 P+M,construit in baza unei autorizatii de constructii eliberata de primarie pentru constructie sediu ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Cristina VR Cristina VR Buna seara, Incerc de ceva timp sa cumpar prin credit ipotecar o casa P+E. In CF scrie ca este “Atelier auto+Locuinta”. Banca BRD ma plimbat aproape 3 ... (vezi toată discuția)