avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie tabla lindab
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie tabla lindab

In anul 2004 am achizitionatde la un distribuitor Lindab tabla pentru un acoperis. Nu am primit un formular de garantie dar conform celor prezentate de SC Lindab SRL pe internet termenul de folosinta este de 50 ani si garantia este de 15 ani. Acum toata tabla are puncte de rugina. Beneficiez acum de garantie, ce trebuie sa fac daca Lindab nu doreste sa inlocuiasca tabla? Mentionez ca distrubuitorul nu mai este pe piata, firma fiind inchisa.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:25, 3 Martie 2016
Greu de spus daca aveti vreo sansa, eu nu prea cred insa luati legatura cu ei.
Ati vazut si conditiile in care acorda garantia? Sunt reguli foarte stricte:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligarea la respectarea hotărârii instanței Dan1777 Dan1777 Asociatia de proprietari unde locuiesc este obligata printr-o hotărâre judecătorească sa înlocuiască învelitoarea actuala a acoperișului cu o sindrila ... (vezi toată discuția)
S.c.da vinci srl in insolventa, eu pagubit. ce trebuie sa fac cpotirniche cpotirniche Am facut o reclamatie in 29.08.2011 la S.C. DA VINNCI SRL OVIDIU deoarece tabla de pe casa mea, montata in 2008, a inceput sa isi piarda culoarea si are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmatoarea situatie: acum aproape 2 ani , ni s-a ... andrei8811 andrei8811 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Acum aproape 2 ani , ni s-a dat o casa la munte, veche , construita in anii 1930. Casa ce a fost a bunicii sotiei mele ne-a ... (vezi toată discuția)