avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la Apel

In urma cu 4 luni (11.11.2015) am depus o contestatie PV la judecatorie si in urma judecati a rezultat respingerea plangerii (29.02.2016), pana astazi nu am primit nimic acasa, eu am aflat vestea pe site-ul judecatoriei, unde am cautat numarul dosarului. Pe site scrie urmatorul lucru: ''Cu apel în 30 de zile de la comunicare (cea pe care inca nu am primit-o oficial), care se va depune la sediul Judecătoriei'', pe mine ma intereseaza sa inchei cat mai repede deoarece plec din tara in 6 saptamani si as vrea sa stiu daca se poate depune o cerere de renuntare la apel chiar daca inca nu mi-a venit nici o hartie acasa. Avand in vedere ca permisul mi-a fost suspendata pe 30 de zile as dori ca in urmatoarele 2 saptamani sa pot preda permisul pentru ca sa il pot ridica inapoi inainte de plecare. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? imi cer scuze daca nu am fost indeajuns de explicit.
Cel mai recent răspuns: Mirel89 , utilizator 22:00, 4 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Ma puteti ajuta cu un model de cerere, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa arate o plangere contraventionala ? iuly. iuly. Buna ziua , am facut contestatie la procesul verbal in urma retinerii permisului de conducere la trecerea de pietoni , in procesul verbal politistul scria ca ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească permis Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Am pierdut un proces împotriva unui PV de contravenție pentru suspendare permis pe data de 08.02.2023 si au trecut cele 30 de zile in care pot face apel ... (vezi toată discuția)