ContSters44758 
	    	Utilizator

ContSters44758 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 manole silviu	                   

Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata...
Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
	                    manole silviu	                   

Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata...
Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)

Alina24ph	                   

Buna ziua! Sunt medic de familie intr-o comuna. Cabinetul meu medical este organizat ca SRL, dar ma aflu in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Am aflat ... (vezi toată discuția)
	                    Alina24ph	                   

Buna ziua! Sunt medic de familie intr-o comuna. Cabinetul meu medical este organizat ca SRL, dar ma aflu in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Am aflat ... (vezi toată discuția)

adelina08	                   

Buna ziua,
Stimati domni, sunt foarte revoltata pe Primaria din comuna unde locuiesc. azi am primit o citatie prin care sunt poftita la sediul primariei ... (vezi toată discuția)
	                    adelina08	                   

Buna ziua,
Stimati domni, sunt foarte revoltata pe Primaria din comuna unde locuiesc. azi am primit o citatie prin care sunt poftita la sediul primariei ... (vezi toată discuția)