Am un teren extravilat si doresc sa-l vand unei anumite persoane (prieten), am fost la notar sa vad despre ce acte este vorba si m-am lovit de problema legii 17/2014 .
Am inteles ca trebui sa fac acea oferta la primarie + alte acte, pana aici sa zic ca ar fi bine, asta este le fac si pe alea, problema este daca vrea sa cumpere alta persoana acel teren ?
Notarul mi-a spus ca "as" putea sa renunt la clientul ala si trebui sa fac alta oferta la primarie, dar nu stiu in ce conditii si daca se poate.
Pot cumva sa renunt la acel client si sa-i vand terenul prietenului ?
Cu aceasta adeverinta de preemtiune este o adevarata aventura.
Pe data de 10.03.2016 am depus dosarul pentru adeverinta si am luat numarul de inregistrare.
Am asteptat cele 45 zile dupa care am sunat la primarie si le-am spus nr de inregistrare, si .... surpriza, mi-au spus ca mai am de asteptat, ca respectivul domn nu a fost cu dosarul la ministerul agriculturii in aceeasi zi in care am depus dosarul si a fost pe data de 19.03. Nu am avut ce sa fac decat sa mai astept inca o saptamana, iar acum am dat peste alta surpriza. Sun de cateva zile la primarie si nu-l mai gasesc pe domnul ala care se ocupa de aceste adeverinte, doamnele de acolo invoca mereu cate o scuza, nu este in birou, este pe teren, au fost votarile etc....
Ca sa fac drumuri pana la acea primarie nu vreau , nu este chiar asa de aproape si sigur voi face cateva drumuri in van.
Cum pot afla ce sa intamplat cu dosarul meu pentru adeverinta, le trimit scris prin posta , curier ?
Exista un model pentru asa ceva, trebuie sa formulez acea scrisoare cu un avocat?
Donatie teren
vlivius1
Buna seara,
Am fost la 2 notari si le-am cerut sa-mi spuna daca pot face donatie pentru un teren, ambii notari mi-au spus ca pot face donatie numai ... (vezi toată discuția)