avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Independent - CAEN 6202
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Independent - CAEN 6202

Buna ziua,

Am infiintat un SRL cu domeniul principal de activitate 620 - Activitati de servicii in technologia informaticii, activitatea principala fiind "CAEN 6202 Consultanta in tehnologia informatiei". Nu sunt inregistrate alte activitati secundare.

Intrebarea este daca in aceste conditii firma mai poate fi considerat microintreprindere - impozit pe venit cu 3% - sau intra automat la impozit pe profit de 16%.

In contractele cu tertii nu apare termenul "consultanta" ca si serviciu prestat.
Este recomandat si inregistrarea altor activitati secundare (ma gandesc la 6203 si 6209)?
Obiectivul este de a fi incadrat la impozit pe venit.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt actuari grandanat grandanat Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri : Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei 6201 Activitati de realizare a soft-ului ... (vezi toată discuția)