avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dauna produsa de firma de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

Dauna produsa de firma de recuperare

Buna ziua,

Mi-a fost ridicata masina din fata blocului de catre o firma de recuperare iar in momentul decarcarii acesteia de pe platforma in parcul auto "X" au dat cu masina in gard avariind-o. Am recuperat masina printr-un contract de vanzare - cumparare si vreau ca "firma de recuperare x" sa-mi repare/plateasca dauna provocata. Este posibil? Sunt cumva obligati sa-mi fotografieze masina in momentul ridicarii pentru a demonstra starea acesteia? Nu stiu ce martori au avut pentru ca au ridicat-o spre dimineata.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2016
PGabriella, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:04, 7 Martie 2016
Nu. Dacă ați cumpărat după avariere, ați cumpărat mașina avariată, nu în stare bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare autoturism Radu_Andrei Radu_Andrei Buna dimineata,numele meu este Radu Andrei si in data de 2.07.2010 i-am imprumutat masina proprietate personala unchiului meu,el ajungand in zona ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o problema dc as putea sa fiu ajutat.am cumpărat ... Ovidiuss05 Ovidiuss05 Buna seara! Am o problema dc as putea sa fiu ajutat.Am cumpărat o mașină de la un parc auto.Pana sa o cumpăr și în perioada următoare (după ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cri278 cri278 Buna ziua! Ma deplasam pe un drum prioritar iar un autoturism care venea de pe un drum neprioritar și care ar fi trebuit sa îmi cedeze trecerea nu a ... (vezi toată discuția)