avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu cotizare CAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu cotizare CAS

M-am angajat la o firma pe data de 2 noiembrie dupa o perioada in care am stat in somaj. La inceputul lunii februarie am avut concediu medical. Acum mi se cere stagiul de cotizare de dinainte de data angajarii pentru a calcula concediul medical. In cazul in care acesta nu exista stagiul de cotizare sau e platit de somaj se scade din suma ce trebuie platita pe concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 8 Martie 2016
Mentionez ca in decembrie am avut 3 zile de concediu medical urgenta, in ianuarie 3 zile concediu medical urgenta iar in februarie 2 saptamani de concediu medical. Anagajata fiind din 2 noiembrie. Poate sa refuze plata concediului medical?
Nu se poate refuza plata indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca decat in situatiile mentionate de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pandatao pandatao Buna ziua! In luna februarie am fost angajat din somaj pe perioada determinata mai mica de 12 luni. Am avut un accident rutier si acum sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical diana45 diana45 Buna ziua, M-am angajat la o firma pe data de 2 noiembrie. In decembrie am avut 3 zile de concediu medical, in ianaurie 3 zile si in februarie 2 satamani. ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu medical ca nou angajat sexu sexu am dreptul la concediu medical platit daca sunt nou angajat (sub 6 luni) (vezi toată discuția)