avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dovada acceptarii tacite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dovada acceptarii tacite

buna ziua.As dorii sa stiu daca in faza de recurs se poate face dovada acceptarii tacite a succesiuniisi daca ea poate fi facuta si cu martori?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:47, 8 Martie 2016
Art. 492. - (1) În instanţa de recurs nu se pot produce noi probe, cu excepţia înscrisurilor noi, care pot fi depuse, sub sancţiunea decăderii, odată cu cererea de recurs, respectiv odată cu întâmpinarea.
(2) În cazul în care recursul urmează să fie soluţionat în şedinţă publică, pot fi depuse şi alte înscrisuri noi până la primul termen de judecată.
În recurs nu se pot audia martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

în recurs - se mai pot depune înscrisuri noi ? oanaportar oanaportar Hristos s-a înălțat ! Noi, salariații, vrem să formulăm un Recurs împotriva hotărârii dată de Tribunal privind niște drepturi salariale ce ... (vezi toată discuția)
Amenda contaventionala racu3949 racu3949 BUNA . AM fost sanctionat prin pv cu amenda de 400lei pentru urmatoarele fapte art 2 pct1 din legea 61/1990R Sanctionat de art3litb din l61/1990r. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces cu casa de sanatate dar nu am facut ... VivieneV VivieneV Buna ziua! am ajut un proces cu Casa de Sanatate dar nu am facut intampinare si au castigat. Mai am insa dreptul la recurs iar intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)