avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! am avut un proces cu Casa de Sanatate dar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! am avut un proces cu Casa de Sanatate dar nu am facut ...

Buna ziua!
am ajut un proces cu Casa de Sanatate dar nu am facut intampinare si au castigat. Mai am insa dreptul la recurs iar intrebarea mea este daca pot depune acum documentele justificative( chitante ptr servicii medicale in strainatate) tinand cont ca nu le am depus pe fond.
Cel mai recent răspuns: VivieneV , utilizator 07:47, 16 Aprilie 2025
În instanţa de recurs nu se pot produce noi probe, cu excepţia înscrisurilor noi, care pot fi depuse, sub sancţiunea decăderii, odată cu cererea de recurs, respectiv odată cu întâmpinarea.
Pai inscrisurile ( chitantele) sunt oarecum noi, deoarece nu am facut intampinare cand le puteam depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada acceptarii tacite petre_marian petre_marian buna ziua.As dorii sa stiu daca in faza de recurs se poate face dovada acceptarii tacite a succesiuniisi daca ea poate fi facuta si cu martori? (vezi toată discuția)
Termen intampinare la recurs? pirina pirina am castigat un proces pe fond, paratul a depus recurs, am vazut acest lucru pe portalul tribunalului.Avocatul meu este plecat din tara si nu pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
în recurs - se mai pot depune înscrisuri noi ? oanaportar oanaportar Hristos s-a înălțat ! Noi, salariații, vrem să formulăm un Recurs împotriva hotărârii dată de Tribunal privind niște drepturi salariale ce ... (vezi toată discuția)