avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract

Buna ziua
imi puteti spune cum se procedeaza
contractul initial a fost pt per determnata 17.06.2015-17.09.2015, apoi relungire prin act adit 18.09.15-18.12.15, inca o prelungire 19.12.15-18.03.2016
se mai poate face inca o prelungire prin act aditional sau este obligatoriu nedeterminata sau incetare cim?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 8 Martie 2016
As mai avea o intrebare. In principiu, un salariu dupa toate calculele facute, (deducere/bonuri de masa) nu ar trebui sa fie mereu la fel?
Depinde de situatia salariatului in cauza.

Detaliati problema mai mult, daca doriti.
Spre exemplu, salariu de incadrare si salariu brut 1200ron, deducerea este de 300, tichetele nr de zile x9.41 de ce in luna ianuarie statul era de 860 si pe februarie 845 ron? Daca mai trebuie sa dau alte detalii .. Si o alta colega in aceleasi conditii are pe stat 850 si pe februarie 830. :D
Pentru luna ianuarie este corect calculul ... uitati-l aici
[ link extern ]

Pentru luna februarie exista CFP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract perioada determinata Ank27 Ank27 Buna ziua!Imi puteti confirma ca, contractul de munca incheiat pe durata determinata se poate prelungi de \"n\" ori in decurs de 36 luni, dar durata unei ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua. conform noilor modificari ale codului muncii de cate ori pot prelungi un contract de munca? daca am un contract initial de 1 an, aditional 1- ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata/concediu de maternitate monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.In urma cu 3 luni m-am angajat cu un cm pe per determinata, iar in data de 6 mai s-a facut un act aditional de prelungire pe inca 3 luni. 1. De cate ... (vezi toată discuția)