avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum se putea transforma postul prin promovare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum se putea transforma postul prin promovare?

In 01.01.2010 am fost promovata ca si inspector principal I, in urma obtinerii diplomei de licenta. De atunci au trecut 6 ani si inca ceva, si nu am mai avut parte de nici un fel de promovare. Sunt functionar public, si de citiva ani am ajuns si la vechimea maxima. Dupa 3 ani, din cite stiu, aveam dreptul la o promovare, dar in ce consta aceasta?! La ce aveam dreptul?! Era posibil sa fi putut trece la inspector superior III?! Va rog, ajutati-ma sa elucidez problema, in aceasta frumoasa zi de 8 Martie! Doresc pe aceasta cale o zi senina si pe placul tuturor doamnelor si domnisoarelor, de pe aceasta utila pagina!=D>
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 17 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa 3 ani trebuia sa fiti promovat la superior 3. Ar trebui sa intrebati la resurse umane, legal aveti tot dreptul.
Multumesc!:)
Si astazi, dupa atitia ani sunt exact in aceeasi situatie. Clar este vorba de rea vointa, sau rea intentie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca este rea-vointa .... puteti sesiza ANFP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionar public cristina12ung cristina12ung sint referent superior ( asistenta medicala) la Directia de Sanatate Publica in cadrul Serviciului Programe de Sanatate si absolventa de studii superioare cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectare legislatie cariera functionari publici 66ani 66ani Buna ziua, Sunt functionar public la o primarie, si anume am ca atributiuni impunere impozite si taxe si executare silita. Am absolvit facultatea si in urma ... (vezi toată discuția)