avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activitate secundara cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activitate secundara cod CAEN

Buna ziua!
daca am la activitate secundara cod CAEN 6209 "Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei" pot sa furnizez echipament informatic si accesorii de birou, cu exceptia mobilierului si a pachetelor software? daca nu, cu ce cod CAEN as putea presta acest lucru.
Va multumes cpentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: gabybej , utilizator 12:21, 6 August 2009
Cred ca cel mai bine cautati dvs la acest link daca mai exista coduri CAEN care sa va ajute!
[ link extern ] /
SUCCES!
:)
Va multumesc pentru raspuns stimate domnule Mihai, dar rugamintea mea era daca e corect codul 6209 sau trebuie sa trec altul. nu stiu unde sa caut un ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate secundara cod caen gabybej gabybej Buna ziua! daca am la activitate secundara cod CAEN 6209 \"Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei\" pot sa furnizez echipament informatic ... (vezi toată discuția)
Cpv lucicacas lucicacas Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care este codul CPV la consumabile pentru imprimanta si copiatoare . (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)