avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Candidatura ca Independent
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Candidatura ca Independent

Buna ziua,am si eu o intrebare va rog. Pentru candidatura unui independentla primaria orasului Bucuresti,as dori daca se poate sa-mi comunicati ce si cum se scrie in foaia deadeziuni. Este cumva n felul acesta ?

Adeziuni la candidatura independenta a domnului(doamnei) x ca primar al orasului Bucuresti. Vine tabelul cu nume,prenume,serie si nr de ci s-au buletin si sub tabel este acea lege alectorala care spune ca o persoana are dreptul la o singura adeziune. Puteti sa-mi spuneti si mie care este legea si articolul va rog ?
Va multumesc si va dorec o zi buna.

Alte discuții în legătură

Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Conditii si acte necesare pentru a candida ca primar luca_dinu2001 luca_dinu2001 buna, As avea si eu ceva nelamuriri.De ce acte sunt necesare pentru a candida ca iindependent la primarie?Este suficient daca am flotant pe c.i. pentru a ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecată, motiv necunoscut ContSters481073 ContSters481073 Ideea este in felul urmator. O fata vrea sa imi faca rau si nici nu am idee prin ce metoda. Am avut o relatie cu respectiva fata atunci cand eu aveam varsta ... (vezi toată discuția)