avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calatorie cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calatorie cu copil minor

fata mea va veni in tara din italia cu un copil minor nu stiu sigur daca vine si cu tatal copilului, ce acte are nevoie pt a veni si apoi pt a pleca inapoi (nu este casatorita cu acte cu acel italian) multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:29, 9 Martie 2016
Buna ziua,
Pentru iesirea din tara ii trebuie acordul scris dat in fata unui notar public al tatalui minorului daca copilul este cetatean roman.
Dacă vin şi pleacă împreună tata-mama-copil, nu au nevoie de nici un act.
Să aibă acordul tatălui dacă acesta nu vine în țară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cu mama romanca ,tata italian Meuta Georgeta Meuta Georgeta Fiica mea este in italia si sta cu copilul ei care e nascut acolo si este recunoscut de tata. Fiica mea vrea sa ceara custodia unde este mai bine din punct de ... (vezi toată discuția)
Mama romanca , tatal italian... Danelu98 Danelu98 Buna ziua , as vrea sa aflu si eu niste informatii despre cum ar putea face mama prietenei mele in legatura cu relatia cu concubinul ei italian. Detaliile ar ... (vezi toată discuția)