avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... HCL acordare drepturi copii cu cerinte educationale ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

HCL acordare drepturi copii cu cerinte educationale speciale

Pentru acordarea drepturilor aferente copiilor cu cerinte educationale speciale se aproba hotarare de consiliu local?
Cel mai recent răspuns: cata32 , utilizator 11:22, 13 Martie 2016
La ce fel de drepturi va referiti?
Alocatia de hrana si drepturile pentru imbracaminte, incaltaminte, materiale igienico sanitare, rechizite/manuale, jucarii, transport, materiale cultural sportive- sumele necesare prevazute în HG nr. 904/2014 sunt acordate de consiliul judetean si virate in bugetul local ....Consiliul Local mai aproba hcl pentru acordare?
Categoric. Orice suma alocata de Consiliile locale se face pe baza unor hotarari luate de comun acord ca urmare a solicitarilor si a legislatiei in vigoare.

Chiar daca sumele sunt virate de catre Consiliul Judetean in bugetul local al comunei sau orasului?
Da, chiar si asa.

Alte discuții în legătură

Interpretare oug isma87 isma87 Buna ziua, oug 65/2014 -referitoare la alocatiile pentru copiii cum se poate interpreta acest venit? este acordat pentru copiii sau pentru ... (vezi toată discuția)
Solicitarea unui drept legal in cazul copiilor cu sindromul down ContSters329214 ContSters329214 BUNA ZIUA! Mama unui copil cu sindromul DOWN solicita acordarea dreptului la hrana, imbracaminte,...si sume de bani pentru nevoi personale, in baza ... (vezi toată discuția)
Acordare fonduri nerambursabile asociatii si fundatii ContSters240394 ContSters240394 Buna. In ce conditii se poate acorda sprijin financiar de catre primarie unor asociatii si fundatii(cluburi sportive, asociatii culturale)?Prin hotarare de ... (vezi toată discuția)