avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN pt program Start 2016
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN pt program Start 2016

Buna Ziua
La infiintarea unui SRL -primul,in principiu doresc sa fie eligibil pt programul STart e OK sa trec ca si cod CAEN principal unui eligibil dar sa adage in obiectul de activist ate si altele secondaries,gen vinzare cu amanuntul alcool si tigari.

Nu am ceva concret doar ca doresc sa fac ceva profitabil in domeniul restaurants,fast food,piscine sau activitati servicii si trebuie sa am SRL sa pot participa la licitatii.
Am inteles ca Finantarea pe SRL D e grew de obit nut desi acum s a modificat limita de Varsta nu Mai e 35 de Ani-eu am 46.

Va multumesc,

O zi placuta!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru producerea și livrare pizza Ra-ul Ra-ul Bună ziua, Sunt interesat de deschidere unei firme care să producă pizza și sa o livrez la domiciliu, în baza unei comenzi telefonice. As vrea să ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)