avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Membru al asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Membru al asociatiei

Buna ziua

Asociatia de proprietari a fost inregistrata la judecatorie in data de 19.10. 2005 si eu am cumparat apartamentul in anul 2008.sunt sau nu membru al Asociatiei de Proprietari , nu am depus nici un document la ASOCIATIE.

intrebare: Ma poate actiona in judecata??

Toate adunarile comitetului executiv sunt cu nr par.

intrebare: Daca sunt adunarile comitetului executiv cu nr par,dosarul in instanta poate fi respins din aceasta cauza(adica acea sedinta a comitetului executiv este nula).

multumesc

Nici nu sa convocat adunarea generala, nu a participat nimeni, daca nu sa tinut???????????????? de unde proiect de buget???????????

Interventie moderator:
Va rog sa nu mai abuzati de litere mari si citarea textelor postate de ceilati.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2016
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare a.g, , alternative gambette gambette Convocarea AG ordinara daca este facuta de presedintele axociatiei de proprietari inseamna ca nu a fost decisa in cadrul unei sedinte de comitet executiv si ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv constituit dintr-o singura persoana? gabriela constantinescu gabriela constantinescu Aceasta este situația la blocul nostru: comitetul executiv a rămas cu o singura persoana. Erau doi, dar unul s-a demis. Întrebarea mea este: sint legale ... (vezi toată discuția)