avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzari OLX
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzari OLX

buna ziua vreau sa stiu daca vanzand pe olx haine si incaltaminte cumparate la preturi reduse din second hand sau din piete de duminica,poti avea probleme.nu miam facut nici firma nici nimic,trimit prin rambus prin toata romania.am multe anunturi puse ,pe nume diferite dar folosesc acelasi numar de telefon la toate.amintesc ca nu sunt lucruri noi,tatal meu a avut un second hand deschis legal,acum la inchis si am zis sa il ajut si iam pus marfa pe internet,mai exact pe olx,si in plus ce mai gasim duminica la piata.deci nu vindem lucruri noi.ceea ce vreau sa stiu pot avea probleme.de ce tip.ce as putea face pt a remedia treaba.vand de vreo 3 luni asa.nu am declarat nimic .astept raspuns de la dumneavoastra.multumesc anticipat pt atentie
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:10, 11 Martie 2016
Deocamdata nu e niciun pericol dar, fiind online, daca isi pun mintea va pot verifica si analiza vanzarile. Se tot spune ca va incepe o monitorizare a vanzarilor facute pe Facebook sau pe site-urile de profil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare produse second hand pf - amenintare Andra24 Andra24 Am adus cateva produse second hand din strainatate .cumparate de la persoane fizice si le-am vandut in tara tot la persoane fizice. Recent , un cumparator ... (vezi toată discuția)
Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)
Sotul jucator de pacanele ameninta ca-mi ia tot din casa (la partaj) sierra sierra Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi serioase. Nu am pe cine sa intreb si am incredere in forumul asta. Mi-e greu sa scurtez povestea dar o sa ... (vezi toată discuția)