avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de pod achitata dar totusi amendat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de pod achitata dar totusi amendat

Buna ziua! Problema mea este ca am primit 2 amenzi de la CNADNR ptr taxa de pod neachitata dar eu am dovada ca am achitat-o in aceeasi zi cand am ajuns in Mamaia la o ora dupa ce am trecut podul la Cernavoda. Am achitat dus intors 26 Ron. Ce este de facut ptr. a le anula. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorflorin , utilizator 10:04, 11 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda masina vanduta mariusastra mariusastra Buna ziua acum 3 ani de zile am vandut o masina cu contract de vanzare legal si i am dat si fiscalul masini noului propietar dar noul propietar nu a continuat ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda taxa de pod Foi de dafin Foi de dafin Am achitat la OMV situate pe Autostrada Soarelui la Km49, taxa de pod dus intors. Nu am mai pastrat chitanta. Iar astazi am primit 2 amenzi cum ca nu as fi ... (vezi toată discuția)
Am platit trecere pod fetesti benzinarie mol, am fost amendat, am fost inselat bobemihai bobemihai Buna ziua. Daca nu am postat in aria corecta rog mutarea ei, multumesc Este o problema ciudata si putin complicata voi incerca sa explic cat mai clar cum ... (vezi toată discuția)