avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... trecere de la contractual la functionar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

trecere de la contractual la functionar

sunt inspector de specialitate in cadrul compartimentului situatii de urgenta(protectie civila) cu o vechime de 2 ani si studii superioare de lunga durata la o primarie. Care sunt posibilitatile de a promova la o functie publica in acelasi domeniu
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:42, 11 August 2009
Promovarea presupune in primul rind existenta poostului in organigrama si posibilitatea ocuparii lui x ceea ce in conditiile actuale este mai dificl
Transformarea postului in conditiile art. 117 din legea 188/1999 (statutul functionarilor publici) cu avizul ANFP; ca si functionar public ati fi incadrat (probabil) in functia publica de consilier, clasa I grad profesional asistent si treapta de salarizare 1(sa zicem) - atunci ati avea salariu de baza de maxim 866 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Transform. post funct. public ghenciu ghenciu Am trimis la ANFP, pt. aviz transformare post Inspector III, in consilier, clasa I,grad asistent, treapta III. Vreau sa stiu care este procedura de urmat dupa ... (vezi toată discuția)