avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatie constructie extindere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatie constructie extindere

buna ziua,
ma intereseaza extinderea casei cu 2 camere si baie.ce acte trebuie?
Casa pe care vreau sa o extind este pe numele tatalui care este decedat si nu e facuta succesiunea.Este mai convenabila extinderea sau constructia unei noi cladiri?
Care sunt sanctiunile in cazul in care incep construtia fara actele necesare?
Mentionez ca terenul este undeva la tara si cam la marginea satului.
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 17:16, 12 Martie 2016
Solicitati un certificat de urbanism de la primarie, veti vedea ce acte sunt necesare, iar apoi luati legatura cu un proiectant pentru a afla ce costuri implica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan casa dan dana dan dana Acum 15 ani am cumpărat un teren cu o casa foarte veche . În acel moment cei de la primărie mi-au spus că nu exista plan pe acea constructie ci doar ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Casa de cumparat - acte necesare adriana rusu adriana rusu as dori sa va intreb inainte de a-mi cumpara o casa ce acte trebuie sa cer propietarului ? va intreb deoarece casa de care va intreb nu are energie electrica ... (vezi toată discuția)