AVLIL a scris:
Parerea mea e sa nu asteptati decat daca doriti sa ramaneti fara gard si sa renuntati la el.
daca doriti si e atat de important lemnul acela de gard, atunci montati o camera si notificati vecinul.
Raspuns:
Lemnul acela nu e important, e vechi, trebuie pus pe foc, insa am impresia ca vecinul ma considera o proasta, de aceea m-am informat pe aici ca sa vad daca vecinul are dreptate si ce trebuie sa fac.
AVLIL a scris:
De asemenea, nu ati fost parte clara daca drumul e unul public, asa cum presupunea cineva mai sus, sau e privat.
De asemenea, nici ce va spun ceilalti vecini nu ne-ati spus.
Raspuns:
Drumul se afla pe o ulita, nu este asfaltat, vecinul se afla la capatul final al drumului. Apoi dupa vecinul meu se afla un teren, un camp unde oamenii isi lucreaza pamantul.
Deci putem deduce ca drumul este privat sau public?
Ceilalti vecini au spus ca vecinul meu are dreptate, ca daca el a construit gardul acela, atunci are dreptul sa isi ia lemnul inapoi, iar eu sa-mi fac un nou gard. Dar intrebarea mea este: Daca ar fi asa cum judeca acesti vecini, atunci cand am cumparat proprietatea, am cumparat-o cu gard sau fara gard?
AVLIL a scris:
Imi e putin neclar de ce un vecin al meu mi-ar pune usa la apartament mie sau v-ar face dv. gardul, de aceea intreb, sa vad daca imi pot clarifica anumite aspecte cu importanta legala.
Raspuns:
Asta ma deranjeaza si pe mine, nici eu nu inteleg cum vecinul meu i-a construit gard celui de la care am cumparat imobilul si terenul. De aceea o spun iar din nou, cred ca vecinul ma considera o proasta, vrea sa profite dupa mine.