Pai sunteti Pa, ca sa zic asa! Ati fost decazut din termenul de a mai formula orice opozitie. Macar prezentati-va acolo...poate cine stie?...va mai baga judele in seama. Sau poate va da cineva de pe aici vreo sugestie mai buna. Trebuia sa folositi cele 25 de zile ptr Intampinare (sa scrieti doleantele dvoastra), si nu sa intrati aici in a 33a zi! Asta este iresponsabilitate!
Puteți depune și acum o întâmpinare, care va fi consemnată în dosar ca întâmpinare ulterioară termenului legal. În cel mai rău caz va avea statut de «notițe scrise», care nu e deloc puțin dacă judecătorul e corect și vrea să facă dreptate, nu doar să judece.
Singura pierdere ar fi ca nu mai puteți invoca EXCEPȚII, dar nu văd ce excepții ați invoca dumneavoastră, dacă nici termenul legal pentru întâmpinare nu l-ați respectat.
Oricum puteți câștiga procesul și fără întâmpinare, însă va fi nevoie să fiți prezent la termene, și să luați cuvântul în fața instanței.
Să depuneți după fiecare ședință concluzii scrise.
Exceptiile de ordine publica se pot invoca oricand. Dar nu este cazul. Veti fi spectator la tot ce se va intampla. Nemaivand dreptul la vreun material probator (inscrisuri, martori, interogatoriu), orice "notitza" va fi considerata o simpla alegatie. La ultimul termen puteti prezenta concluziile dvoastra orale, materializate si in scris. Insa lipsa de responsabilitate in fata unui act juridic nu ramane nepenalizata.
Interes divort
loredana_elle
Buna ziua!As vrea sa divortez dar sunt doi copii minori la mijloc plus apartamentul luat in rate pt 30 de ani.As vrea sa stiu cam cat ar dura tot procesul si ... (vezi toată discuția)
Divort..
hanah
Buna seara
As dori sa stiu daca in cazul unui divort
se pot invoca art 388-390 din noul cod civil?In speta sotia adica cumnata mea va depune cerere de ... (vezi toată discuția)
Divort
summergiulia
Sunt casatorita din anul 1990,in anul 1994 in luna aprilie am dat nastere unui copil.Din luna martie a aceluiasi an,inainte de nasterea copilului,sotul meu a ... (vezi toată discuția)