avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizatie deschidere targ animale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizatie deschidere targ animale

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Nu gasesc pe net nici unde reguli de functionare a unui targ de animale mai exact locatia unde se poate deschide acesta respectiv distanta fata de casele din imediata apropiere. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 13 Martie 2016
Legalitatea normelor de functionare a targurilor sunt prevazute in Ordinul nr. 45 din 17.05.2010, emis de A.N.S.V.S.A si publicat in M.O. nr. 333 din 19.05.2010.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in apropierea casei mele, in jur de 100 m este un ... Dana121192 Dana121192 Buna ziua, in apropierea casei mele, in jur de 100 m este un adăpost de câini comunitari care mă deranjează, atât pe mine cat și pe ceilalți vecini ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Fum de la gratarul rotiseriei darian72 darian72 De cateva luni, in apropierea blocului in care locuiesc s-a deschis o rotiserie cu gratar pe lemne. Deja nu mai pot deschide fereastra pentru a aerisi pentru ... (vezi toată discuția)