avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsire de libertate coercitiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsire de libertate coercitiva

Buna ziua dl avocat,am avut unele probleme cu o masina cumparata di germania iar politia ma oprit si am o foaie in care scrie ca daca nu platesc amenda pot ei sa ceara un ordin de privare de libertate coercitiva,ce vrea sa zica cu ,,coercitiva,,?? multumesc

Alte discuții în legătură

Privare de libertate coercitiva mihaelageo98 mihaelageo98 Buna ziua dl avocat,am avut unele probleme cu o masina cumparata di germania iar politia ma oprit si am o foaie in care scrie ca daca nu platesc amenda pot ei ... (vezi toată discuția)
Salut, am fost oprit de poliție în germania cu o alcoolemie ... Paun M Paun M Salut, am fost oprit de poliție în Germania cu o alcoolemie de 0.29 și după aceea dus la secție, am primit câteva foi cu datele mașini și datele ... (vezi toată discuția)
Mandat european de arestare germania frauda si inselaciune ContSters290370 ContSters290370 va rog ajutati ma sunt disperata sotul meu a fost extradat in germania .am primit doar un singur tel sa mi spuna ca a ajuns in germania si va fi judecat a doua ... (vezi toată discuția)