avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum sa imi recuperez onorariul ce l-am dat avocatului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum sa imi recuperez onorariul ce l-am dat avocatului daca m-am razgandit in actiunea ce urma sa o faca?

Buna ziua,am o problema.Am deschis dosar de urmarire penala pentru o persoana care m-a vatat.Dosarul inca nu a iesit de la procuratura desi au trecut aproape doi ani.Avocatul meu mi-a spus in septembrie anul trecut ca in maxim o luna dosarul iese de la procuratura si ca daca doresc sa merg mai departe in instanta am sa-i achit un alt onorariu.Ne-am inteles sa ii achit esalonat si pana acum am platit 1000 de euro.Din motive personale,renunt la un viitor proces.Imi sun avocatul,il intreb daca dosarul a iesit de la procuratura si auzind ca nu,ii spun avocatului ca nu vreau sa merg mai departe si ca imi vreau onorariul pentru ceea ce el urma sa faca la judecatorie inapoi.Si el imi spune ca nu mai am dreptul.Este vorba de 1000 de euro.Cum se poate sa nu am dreptul sa-mi recuperez banii atata timp cat pentru ce l-am platit el nu a facut inca nimic pentru ca nu am trecut de procuratura?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:51, 14 Martie 2016
Aveti incheiat contract de asistenta avocatiala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi concediez avocatul ? morariuflorin morariuflorin in urma cu 6 luni am suferit un accident rutier in urma caruia masina mi-a fost avariata in proportie de 100% obtinind in acte acea dauna totala. am fost ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului abcd77 abcd77 Buna ziua!Am fost prins de catre poltie conducand autoturismul matusii mele.Consumasem si alcool,mancasem foarte putin...la etilotest mi-a iesit 0.51.Inainte ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma avocat silvia-62 silvia-62 vreau sa stiu daca suma pe care am platit-o unui acocat pentru succesiune, dar dosarul meu nu a fost inregistrat pentru ca eu dupa o luna m-am razgandit si am ... (vezi toată discuția)