avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cladiri cu instalatii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cladiri cu instalatii

poate fi considerata o cladire cu instalatii daca este alimentata cu apa,canal, energie electrica si termica, care indeplineste cele 4 cerinte cumulativ dar reteaua de apa-canal nu este functionala?
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 20:31, 15 Martie 2016
Nu. Vă puteți adersa primăriei pe raza căreia se află locuința să-i solicitați recalcularea impozitului pe clădire(fără utilități). Presupun că și primăria cunoaște că rețeaua de apă-canal nu funcționează
Daca aveti incheiate contracte cu firmele care furnizeaza apa si factureaza si eliminarea apei prin canalizare, energie electrica , gaze, este considerata cladire cu instalatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati pentru o locuinta Adrian_RADEANU Adrian_RADEANU Ce se înțelege prin:,,acces la energia electrică și apa potabilă, evacuarea controlată a apelor uzate și a reziduurilor menajere”, una dintre ... (vezi toată discuția)
Furnizorul de apa rece nu vrea sa-mi faca conectare separata iulia_79 iulia_79 Doresc sa-mi fac bransament individual la apa rece, in schimb societatea in cauza nu-mi accepta dosarul pentru ca trebuie automat sa ma debransez si de la apa ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala CAMY40 CAMY40 Detin o a doua locuinta, mostenire, o casa veche, doar cu energie electrica si canal in curte, neracordat la canalizare.Locuinta respectiva este situata pe o ... (vezi toată discuția)