avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Radiere PFA platitor de TVA - depunere decont primul ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Radiere PFA platitor de TVA - depunere decont primul trimestru

Buna ziua.

Sunt un PFA platitor de TVA trimestrial. Am depus la Registrul Comertului cererea de radiere. Cand pot depune decontul de TVA pe primul trimestru? Pot depune acum sau trebuie sa astept luna aprilie? Mi-e frica ca daca astept pana in aprilie nu mi-l mai accepta (PFA-ul fiind inchis pana atunci).

Contabilul nu e sigur, la Asistenta Contribuabili nu a stiut nimeni.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 09:58, 16 Martie 2016
Buna ziua!
Puteti depune declaratia 070 pentru incetarea activitatii pentru codul caen pe care il aveti si totodata decontul de tva, dupa care depuneti actele pentru radierea fiscala.
Depinde de fiecare administratie fiscala cum considere ei incetarea/radierea unui pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Total confuz: formularele 010 si 112 teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Am un PFA din aprilie 2013 in sistem real. Nu am angajati. Vorbeam azi cu cineva care imi spune ca ar fi trebuit sa depun formularul 010 la ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa traducator autorizat Mickaela Mickaela Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pentru radierea/inchiderea (nu stiu care este termenul „oficial”) unui PFA traducator autorizat, mai ... (vezi toată discuția)