avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comision
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comision

Buna ziua.
Urmeaza sa inchei un contract de comision cu o societate comerciala cu scopul de a distribui produsele fabricate de aceasta.
Suntem doi prieteni, cu doua societati comerciale , ce dorim sa distribuim produsele aceleasi firme.
Rugamintea mea este sa-mi ziceti daca este gresit ca in contractul de comision sa ambele societati comisionari ca si comisionar, iar printr-o anexa sa se precizeze comisioanele pentru fiecare comionar in parte.

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Contract de comisionare sogedacom sogedacom este corect sa inchei un contract de comisionare intre o persoana fizica (un angajat al societatii) si o societate , pentru care aceea persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Comisionari - probleme cu politia MolnarV MolnarV Buna ziua, va rog frumos am nevoie de indrumare si de cateva sfaturi legate de problemele cu care se confrunta o societate comerciala la care lucrez. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)