avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ora 12:34, 56 de secunde, data de 7-08-2009
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ora 12:34, 56 de secunde, data de 7-08-2009

Astazi a avut loc o aliniere ciudata de numere, respectiv, la ora 12si 34 de minute, 56 de secunde , pe data de 07-8-2009. Se va mai intampla abia peste 1000 de ani. Se zice ca era bine la acea ora sa ne propunem ceva maret, care s-ar fi realizat sigur. Eu mi-am propus ceva ,insa cam peste 5 minute, cand am aflat.Voi stiati? si daca da, ce anume v-ati propus?:)
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:29, 10 August 2009
Eu de abia acum am aflat.:">
Nu e nici acum tarziu ...sper ca v-ati pus o dorinta:)
Legally, eu as pune intrebarea altfel: miercuri a fost cutremur, joi a fost eclipsa de luna, azi s-au "aliniat" cele 9 cifre.
Maine ce se mai intampla? :rolleyes:

Gabriela Pintea
Eu mi-am propus sa abordez numai gandirea pozitiva.asa incat, presimt ca daca maineva mai avea loc vreun eveniment, acesta va fi unul benefic. De fapt, uzez la maxim de ,,legea atractiei". ;):P
Legally, "legea atractiei " functioneaza oricum...mai poate fi numita si "legea rezonantei" :"Energiile asemanatoare atrag particule asemanatoare, datorita campurilor lor electromagnetice, astfel, orice trimitem in exterior, ca gand, cuvant sau actiune, este amplificat si returnat catre noi", este o lege a Universului :)

Alte discuții în legătură

Ceasul rau si pisica neagra ....traditii vechi in timpuri noi. rodica_post rodica_post Superstitiile,- amuzante uneori,alteori aberante,ne determina cateodata sa facem haz de necaz,ori sa ne crucim de asemanarile intamplarilor in functie de ... (vezi toată discuția)
Mesajele scrise aici nu se contorizeaza pentru rating Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, rating-ul consultantilor se bazeaza doar pe mesajele scrise in categoria drept si economie. Prin urmare, mesajele din celelalte forumuri nu ... (vezi toată discuția)
Mingea avocatnet.ro - un joc pentru comunitate Alin Popescu Alin Popescu Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul ... (vezi toată discuția)