mariana mizgoi 
	    	Utilizator

mariana mizgoi 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 22.08.2009	                   

va rog frumos a-mi raspunde urgent !
 Am dat preaviz unei persoane de 20 de zile , ea este muncitor necalificat in cadrul unei  formatii ,stiind ca in Cm se ... (vezi toată discuția)
	                    22.08.2009	                   

va rog frumos a-mi raspunde urgent !
 Am dat preaviz unei persoane de 20 de zile , ea este muncitor necalificat in cadrul unei  formatii ,stiind ca in Cm se ... (vezi toată discuția)

anca55	                   

Firma are sub 100 de angajati si directorul a dispus desfiintarea unor locuri de munca si implicit, disponibilizarea unui numar de 10 angajati. Ca sa nu intram ... (vezi toată discuția)
	                    anca55	                   

Firma are sub 100 de angajati si directorul a dispus desfiintarea unor locuri de munca si implicit, disponibilizarea unui numar de 10 angajati. Ca sa nu intram ... (vezi toată discuția)

alinaion82	                   

Buna ziua!
Am si eu nev de ajutor.
Avem mai multi angajati pe postul de \"legatori nave\", dar unul dintre ei doreste sa intre in somaj, iar altul sa plece ... (vezi toată discuția)
	                    alinaion82	                   

Buna ziua!
Am si eu nev de ajutor.
Avem mai multi angajati pe postul de \"legatori nave\", dar unul dintre ei doreste sa intre in somaj, iar altul sa plece ... (vezi toată discuția)