avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sediu social in spatiu inchiriat de asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sediu social in spatiu inchiriat de asociatie de proprietari

Buna ziua as dori sa infintez sediul social pentru un srl-d intr-un spatiu pe care il inchiriez de la asociatia de proprietari as dori sa stiu daca trebuie sa strang ceva semnaturi de la locatari sau imi trebuie doar un contract de inchiriere spatiu pe numele meu ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:29, 20 Martie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergi la Registrul Comertului sau descarci de pe saitul lor acel formular, aviz/accept al asociatiei de proprietari. Da, trebuie acceptul vecinilor direct afectati (sus-jos / dreapta-stanga), apoi presedintele as. prop. de unde ai inchiriat spatiul semneaza si pune stampila.
Pentru sediu social, aceasta este procedura.
Ar mai fi ceva - acum de cand nebunia cu marirea impozitului pentru spatiile in care iti desfasori activitatea: mergi la finantele locale (de pe langa primarie), cauti inspectorul care se ocupa de zona ta si completezi o declaratie pe proprie raspundere ca in spatil respectiv nu ai activitate, ci este doar sediu social.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social al unei firme teosandu78 teosandu78 Buna ziua! Doresc sa pornesc o afacere cu un magazin online cu marfa importata din China si deja am inceput sa ma lovesc de anumite probleme. Planuiam sa ... (vezi toată discuția)
Sediu social Iliemarinescu Iliemarinescu Dacă am împuternicire de la notar, pot sa completez cererea in numele meu pentru sediu social și sa atașez pe urma o copie de buletin a proprietarului ... (vezi toată discuția)
Solicitare taxa pentru acord asociatie proprietari - sediu profesional pfa mihaelabucataru15 mihaelabucataru15 Buna ziua, In vederea stabilirii sediului profesional al unei persoane fizice autorizate am nevoie de un acord semnat de vecinii apartamentului in care va ... (vezi toată discuția)