avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... impozit cladiri persoane fizice, destinatie mixta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

impozit cladiri persoane fizice, destinatie mixta

Buna!Deoarece am imobil D+P+2 etaje finalizat cu proces-verbal receptie finala in vara 2015, spit-cta imi solicita raport evaluare pt. cladire.
Situatia este de felul urmator cf. aut. de construire in anul 1998 construiesc D+P ( demisol si parter cu destinatie spatiu comercial) obtin proces-verbal receptie partiala in 1998 si intabulez.In anul 2013 obtin 2 aut. de construire prin care aduc modificari la aut.de constr. din 1998 si adaug etaj.Obtin proces-verbal receptie finala vara 2015 cu valoare investitie .
Intrebare: trebuie sa fac raport evaluare pt. spatiul comercial de la D+P , desi in procesul-verbal de receptie finala sunt amintite toate aut.de construire, incepand cu prima din anul 1997 pana la ultima si am trecuta valoarea totala a investitiei?
Multumesc anticipat!#-oX-(
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
sento, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri persoane fizice, destinatie mixta sento sento Buna!Deoarece am imobil D+P+2 etaje finalizat cu proces-verbal receptie finala in vara 2015, spit-cta imi solicita raport evaluare pt. cladire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Vanzare constructie noua. liviu f liviu f Caz concret : 1) Constructie P+2; 2) Parter-Proces verbal de receptie definitiva - 29 sept.2011; 3) Etaje- PVR definitiva-30 sept. 2015; 4) Raport de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie - sunt sau nu in legalitate? fdragos fdragos Buna seara, am o situatie pe care sincer nu reusesc sa o inteleg, poate ma lamureste cineva... pe scurt, am primit o amenda de la Pol.comunitara deoarece n-am ... (vezi toată discuția)