avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit cladiri persoane fizice, destinatie mixta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit cladiri persoane fizice, destinatie mixta

Buna!Deoarece am imobil D+P+2 etaje finalizat cu proces-verbal receptie finala in vara 2015, spit-cta imi solicita raport evaluare pt. cladire.
Situatia este de felul urmator cf. aut. de construire in anul 1998 construiesc D+P ( demisol si parter cu destinatie spatiu comercial) obtin proces-verbal receptie finala in 1998 si intabulez.In anul 2013 obtin 2 aut. de construire prin care aduc modificari la aut.de constr. din 1998 si adaug etaj.Obtin proces-verbal receptie finala vara 2015 cu valoare investitie .
Intrebare: trebuie sa fac raport evaluare pt. spatiul comercial de la D+P , desi in procesul-verbal de receptie finala sunt amintite toate aut.de construire, incepand cu prima din anul 1997 pana la ultima si am trecuta valoarea totala a investitiei?
Multumesc anticipat!#-oX-(

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri persoane fizice, destinatie mixta sento sento Buna!Deoarece am imobil D+P+2 etaje finalizat cu proces-verbal receptie finala in vara 2015, spit-cta imi solicita raport evaluare pt. cladire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Vanzare constructie noua. liviu f liviu f Caz concret : 1) Constructie P+2; 2) Parter-Proces verbal de receptie definitiva - 29 sept.2011; 3) Etaje- PVR definitiva-30 sept. 2015; 4) Raport de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie - sunt sau nu in legalitate? fdragos fdragos Buna seara, am o situatie pe care sincer nu reusesc sa o inteleg, poate ma lamureste cineva... pe scurt, am primit o amenda de la Pol.comunitara deoarece n-am ... (vezi toată discuția)