avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Contract de prestari servicii

Buna ziua . Am un contract de prestari servicii asistent in brokeraj cu o firma de asigurari Va rog sa imi spuneti din brutul obtinut ce taxe mi se retin(sau am de platit). Stiu ca se plateste sanatate 5,5 % si impozit 16% obligatoriu insa nu stiu daca si pensie sau ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:06, 27 Martie 2016
Se retine si 10,5% C.A.S. (pentru pensie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de agent, asistent in brokeraj - taxe?? CSORIK ILONA CSORIK ILONA Sunt angajata cu CIM pe durata nedeterminata(8 ore/zi) si in timpul liber realizez ca persoana fizica neautorizata - venituri din activitati independente in ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Pfa agent asigurari lorette2013 lorette2013 Pentru a deveni agent de asigurare trebuie sa ma inregistrez obligatoriu ca pfa? Trebuie obligatoriu sa am calificare? Daca da, pot sa ma inregistrez ca pfa ... (vezi toată discuția)