avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registre unice de control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registre unice de control

Buna ziua,
Am 3 case de marcat pentru comert ambulant. Trebuie cate un registru unic de control pentru fiecare casa de marcat sau este ok doar pe cel pe care il am pe sediul social?
Cel mai recent răspuns: schnapy , utilizator 20:16, 23 Martie 2016
Registrul Unic se solicita la punctul de lucru si la sediul social.
Sa zicem ca am 3 puncte ambulante deschise si am control in aceeasi zi la 2 dintre ele nu trebuie ca fiecare vanzator sa aiba la el cate un registru ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma (sediu fara punct de lucru) xsonia xsonia Buna seara! Pot sa infiintez o firma platitoare de TVA care sa aiba doar sediu fara punct de lucru? Singurul obiect de activitate al firmei este comertul cu ... (vezi toată discuția)