avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod CAEN ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod CAEN stand electronice

Buna ziua,
Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se reinoieste cu voia locatarului din 30 in 30 de zile. Pe contract nu este stipulat exact magazinul in care pot sa desfasor activitatea, deci nu pot sa declar un punct de lucru la registrul comertului. Sa presupunem ca o sa ma plimb cu standul prin diferite sedii ale lantului comercial. Sub ce cod CAEN pot sa desfasor o astfel de activitate pentru a fiscaliza si casa de marcat ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alibaba40theft , utilizator 18:47, 31 Ianuarie 2013
Pai ce produse doriti sa comercializati?
4789+registru unic de control chiar daca va plimbati...de la un stand la altul...
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2012
ContSters259670, utilizator
Electronice
In acest caz, cum v-a transmis si colegul, este vorba de 4789 - Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2012
CLASOR CONSULT, Consilier juridic
Corect, putea sa fie mancare, bautura, dar am nimerit-o de data asta:

4781-Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe
4782-Comerţ cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei şi încălţămintei efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe
4789-Comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri si pieţe al altor produse

Alte discuții în legătură

Punct de lucru mobil? giovanni1 giovanni1 daca o firma inchiriaza sa zicem o masa..asa cum sunt la AFI la etaj..pentru vanzarea de produse cosmetice se considera punct de lucru?B-) (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru expozitie, fara activitate economica FeriFeri FeriFeri Vand bijuteii exclusiv online, inchiriez spatii comerciale pentru stand-uri expozitii bijuterii ce se poate comanda online. Ce autorizatii trebuie sa am, ... (vezi toată discuția)