avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare licenta neinregistrata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare licenta neinregistrata

Buna ziua,

Am dezvoltat un produs pentru care urmeaza sa obtin licenta. Procedura nu a inceput inca, insa un client doreste sa achizitioneze deja produsul si ne-a rugat sa trecem la obiectul contractului urmatoarea specificatie:

Vanzarea licentei de utilizare aferenta platformei software a e-commerce

Pot sa folosesc termenul de licenta desi eu inca nu am obtinut licenta?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 09:14, 11 August 2009
Si daca nu vi se aproba licenta? O sa-i datorati clientului o licenta pe care nu o aveti?
Parerea mea este, sa faceti un antecontract, care are ca obiect produsul dvs. si cand obtineti licenta, incheiati contractul . Antecontractul va avea roulul unei promisiuni de vanzare si luati o parte di n bani iar la incheierea contractului cand vindeti si licenta luati restul de bani
Ok, dar eu pot sa vand un software creat de mine 100% pot sa-l vand folosind la obiect contract fraza: Vanzarea licentei de utilizare aferenta platformei software a e-commerce
Ai sau nu ai licenta? Din fraza pe care am citit-o nu inteleg nimic. Inseamna ca ai?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta darkee999 darkee999 Buna ziua, Am dezvoltat un produs pentru care urmeaza sa obtin licenta. Procedura nu a inceput inca, insa un client doreste sa achizitioneze deja produsul ... (vezi toată discuția)
Legalitate vanzare dvd/cd microsoft windows 10 Cipriandan93 Cipriandan93 Buna ziua, Avem o curiozitate, este legal sa comercializezi sisteme de operare Microsoft Windows 10 pe suport USB/CD/DVD pe teritoriul Romaniei fiind o ... (vezi toată discuția)
Licenta software exclusiva giovannir giovannir buna ziua, cum as putea formula un contract in care Beneficiarul doreste achizitionarea unui software personalizat cu drept de utilizare exclusiva ... (vezi toată discuția)