avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda penala

Buna ziua!
In urma trimiterii in judecata, fratele meu a primit astazi o amenda penala intr-un dosar penal pentru conducere a unui autoturism cu numere rosii expirate...Intrebarea mea este daca se poate interveni in vreun fel in schimbarea amenzii intr-una administrativa sau,chiar daca nu mai ajuta la nimic, daca se putea face ceva inainte pentru a primi o amenda administrativa si nu una penala...Si inca ceva, ce urmeaza acum? Cam cat dureaza pana isi recapata permisul de conducere?
Multumesc anticipat! Rog raspunsuri avizate!
Cel mai recent răspuns: Nicoletanica , utilizator 19:59, 25 Martie 2016
Nu i se anuleaza permisul, cu hotararea definitiva sa mearga la politie sa il restituie.
Multumesc pentru raspuns!
Mult succes in toate va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua tuturor! În luna februarie 2019 m-am urcat la volanul ... 88Cosmin88 88Cosmin88 Bună ziua tuturor! În luna februarie 2019 m-am urcat la volanul unui autoturism sub influenta alcoolului (0.53 in aer expirat)lovind doua masini parcate ... (vezi toată discuția)
Condus masina radiata dan tita dan tita Buna. Am cump arat o masina cu nr de anglia m a oprit politia si la o verificare s a gasit data la export ceva de genu radiat. Eu nu am stiut, persoana de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! anul trecut mi s-a facut un dosar pentru conducere ... andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! Anul trecut mi s-a facut un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului. Toate bune si frumoase. Anul acesta, prin mai, mi s-a spus ca eate ... (vezi toată discuția)