avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt disperat....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt disperat....

cu 3 zile in uram am fost prins de catre politie circuland cu numere rosii expirate. mi-au facut dosar penal. a trecut cineva printro situatie asemanatoare? ce mi se poate intampla? ce pot face? voi ma
Cel mai recent răspuns: Claudiu Daniel , utilizator 14:11, 10 August 2009
oricum trebuie sa il deschid...::D stici care e mersul dosarului? pleaca de la politie, dar unde ajunge? credeti ca merita sa imi angajez un avocat?
Dosarul intocmit de Politie, este inaintat procurorului care intocmeste rechizitoriul si il inainteaza instantei.Un avocat este necesar pentru a incerca/obtine circumstante atenuante pentru o incadrare cat mai echitabila/(usoara!).
Va doresc succes:hm: si astfel sa iesiti din disperare=D>
Ultima modificare: Luni, 10 August 2009
nucu$, utilizator
Sper si eu la o "pedeapsa" cat mai suportabila.... am inteles ca voi fi instiintat in scris despre aceasta treaba... si ca voi fi audiat de catre procuror, procurorul stabileste daca imi trimite dosarul in instanta? sau daca il va trimite inapoi politiei, ori exista un singur drum.....LA JUDECATA!!!:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere autovehicul fără asigurare glafira glafira Bună seara v.as ruga dacă mă puteti ajuta cu un sfat am condus o mașină înscrisă pe Anglia fără asigurare la noi în România am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)