avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate-firme serioase sau...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate-firme serioase sau...

Buna ziua
Ca multi altii, sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate,fapt pt care am apelat la ofirma de recrutare personal. Am urmat pasii ce mi-au fost ceruti, pana intr-un punct-si aici va citez din ultimul mail primit:

''Echipa noastra a reusit in decursul acestei zile sa va gaseasca un loc de munca in Marea Britanie la compania:

CONSTRUCTION 21 LIMITED, numar de inregistrare: 05684188
cu sediul in: 43 MORNINGTON ROAD, CHINGFORD, LONDRA, E4 7DT , MAREA BRITANIE

Cu functia: Muncitor necalificat in constructii,
Activitate: Vopsitor/Amenajari Interioare

Activitatea de munca trebuie sa inceapa la 1 septembrie 2009

Aveti atasat de acest email contractul colectiv de munca intocmit de echipa noastra sub monitorizarea angajatorului si a autoritatior britanice.
Din acest moment puteti trece la ultimele etape ale angajarii dumneavoastra.

1. Acceptul dumneavoastra si semnarea contractului
2. Depunerea garantiei in numele dumneavoastra

Aceste doua etape se vor realiza in maxim 5 zile incepand de astazi 05.08.2009.

1. Acceptul dumneavoastra si semnarea contractului - va rugam sa cititi contractul colectiv de munca cu atentie, sa-l imprimati pe hartie tip A4, sa-l semnati la sfarsitul acestuia in dreptul sectiunii Angajat. Dupa ce va dati acordul ca acceptati termenii si conditiile, va rugam sa scanati acest contract si sa ni-l trimiteti la adresa noastra de email locuridemuncauk@inbox.com sau prin fax la (+44) 087 1504 2892.

2. Impreuna cu contractul v-a trebui sa ne trimiteti si dovada depozitului a 550 GBP (lire sterline) pe numele dumneavoastra, suma din care o sa urmati sa va intretineti in Marea Britanie pana la primirea primului salariu. Acest deposit trebuie facut prin MoneyGram ( pentru mai multe detalii despre acest serviciu vizitati www.moneygram.com ). Pentru a gasi cel mai apropiat oficiu MoneyGram in localitatea dumneavoastra va rugam sa accesati
[ link extern ]

Tranzactia nu v-a trebui facuta de dumneavoastra, ci de un prieten sau un membru al familiei pe numele dumneavoastra CIUDIN CONSTANTIN, Oras: Londra, Tara: Marea Britanie. Deci tot ce trebuie facut este ca un prieten sau un membru al familiei sa se duca la oficiul MoneyGram si sa depuna in numele dumneavoastra suma de 550 GBP(lire sterline). Dumneavoastra nu trebuie sa fiti prezent la aceasta tranzactie. Aceasta suma de bani o puteti ridica doar dumneavoastra cu actul de identitate in momentul in care ajungeti in Marea Britanie pe data de 30.08.2009.
Dupa ce s-a efectuat transferul banilor, si impreuna cu contractul, va rugam sa ne trimiteti copia foii de transfer de la MoneyGram, noi urmand sa verificam online autenticitatea acesteia.

Dupa ce informatiile sunt verificate, noi vom rezerva si plati biletul de avion pe numele dumneavoastra iar noi va vom furniza informatiile zborului - codul biletului, data si ora zborului, aeroportul, etc.

Asteptam emailul dumneavoastra si va felicitam.

Echipa UK JOBS
UK JOBS DIRECT LIMITED
20 ASH HOUSE, HEATHER WALK, LONDON, W10 4RL, United Kingdom
Telefon: (+44) 020 3239 1947
Fax: (+44) 087 1504 2892
Email: locuridemuncauk@inbox.com
Web: [ link extern ]

Sfatul dvs, ca specialisti, sa trimit acei bani sau nu?
Va multumesc!
Si daca drobul de sare o pica?????
#-o
Este vorba de o garantie pentru dvs., cum ca va veti prezenta acolo la munca si veti avea un minim de bani din care sa va intretineti!
Variantele cu prezentarea unui extras de cont care sa dovedeasca detinerea in cont a unei sume minime pentru intretinere nu merg cu romanii nostri, ca ei se descurca sa aiba banutii in cont chiar daca nu sunt ai lor! Pe declaratii notariale iarasi nu merge, nu aici la paralela 45:))
Asa ca singura varianta in care dvs. nu puteti insela partenerul angajator englez in privinta seriozitatii si capacitatii de a va intretine pana la primul salariu este aceasta - ca cineva sa va trimita bani pe care doar dvs. sa-i puteti ridica din Londra, fiind indicat ca beneficiar al lor.

Posibilitatea ca cineva sa falsifice acte de identitate pentru o suma de 550 de lire streline este dupa parerea mea aproape zero - imaginati-va cat costa un act de identitate fals, in Londra, si cam cate persoane ar trebui sa aiba reteaua de falsificatori ca sistemul sa poata functiona:) si daca se merita riscul pentru banutii astia!

pakos, tranzactia nu poate fi facuta de insusi cel care ridica banii din Londra, pentru ca este ilogic, tot el sa trimita si tot el sa ridice banii! Banca si sistemul Money Gramm nu permit acest lucru. Incercati sa va trimiteti singuri o scrisoare, sau un mandat postal:))

Stimate pretendent la un loc de munca in Londra, sau acceptati conditiile, sau ramaneti unde sunteti, poate aici o sa va buzunareasca pe strada de suma asta, sau o sa dati peste un angajator roman sadea care n-o sa va mai dea salariul si dupa 1-2-3 luni o sa aveti aceeasi pierdere in buget - o sa reveniti pe forum sa cereti sfatul despre cum sa va recuperati salariile restante, dupa ce veti constata ca ati lucrat luni de zile la negru. Cu acte false ar putea in Romania sa va vanda cineva casa in care locuiti, ca doar s-au mai vazut cazuri. Cu acte false se poate face orice. Trebuie sa ne gandim daca exista interes ca cineva sa produca si sa utilizeze acte false.

Sau acceptati situatia, intelegeti sistemul care mie una, ca om care lucreaza in banca de ani de zile, imi inspira toata increderea, mergeti in Londra, lucrati legal si castigati lunar pana la de zece ori aceasta suma:)

Nu astept ca drobul sa pice, nici nu-l bat in cuie:)), sincer, aveam nevoie de un astfel de raspuns asa ca, stimata doamna, m-ati convins. Trimit banii fara retineri
...Dar,oare, dupa ce-i trimit, ma mai baga cineva in seama?#-o:)):))
Daca firma de recrutare este din RO, eu m-as interesa in primul rand despre seriozitatea acesteia (cifra de afaceri, anul infiintarii, etc). La registrul comertului si oameni care au mai apelat la firma respectiva.
UK JOBS
UK JOBS DIRECT LIMITED
20 ASH HOUSE, HEATHER WALK, LONDON, W10 4RL, United Kingdom
Telefon: (+44) 020 3239 1947
Fax: (+44) 087 1504 2892
Email: locuridemuncauk@inbox.com
Web: [ link extern ]

tot ce stiu despre firma...
iuliancico a scris:

UK JOBS
UK JOBS DIRECT LIMITED
20 ASH HOUSE, HEATHER WALK, LONDON, W10 4RL, United Kingdom
Telefon: (+44) 020 3239 1947
Fax: (+44) 087 1504 2892
Email: locuridemuncauk@inbox.com
Web: [ link extern ]

tot ce stiu despre firma...


Ceea ce am gasit pe internet, din 2 surse dovedeste doar ca exist/a existat o firma cu acest nume si cu company number de mai jos:[ link extern ]
Company name - UK JOBS DIRECT LIMITED
Type of business - Unknown
Company incorporation date - 22/12/2005
Monitor this company for changes to its credit score and for new Accounts filings and Director changes.
This is a free service


Registered Number: 05661170 - Registered at Companies House on 22/12/2005
Address: 20 ASH HOUSE
HEATHER WALK
LONDON
W10 4RL
Company Type: Private Limited with share capital ?
Company Status: Dissolved company. ?
Last Accounts Filed: For the period ending -
Last Accounts Analysed: For the period ending -
Useful links: Location map and aerial photograph
UK JOBS DIRECT LIMITED on Google

Telephone Number: Telephone numbers may be available here

Credit Reports:
As this company has either not or only recently filed, they are not yet analysed by our system, so we are unable to offer a credit report.
If you would like to be informed when reports are available, please click Monitor this company to receive email updates free of charge.

Documents filed
Vezi mai multe pe site…

SURSA 2
[ link extern ]
20 Ash House, Heather Walk, London, W10 4RL 05661170

Un fel de who's who, dar info de pe site-ul registrului comertului ar fi cu adevarat edificatoare..
Succes :)


Alte discuții în legătură

Lamurire CristiFec CristiFec Buna seara. Sunt Cristian Fecioru,din Botosani.In urma unui anunt de pe OLX,am fost admis pe un post de sofer livrare papetarie.Conditii si salar ... (vezi toată discuția)
E factura - pfa in romania, servicii în afara ue Radiana2024 Radiana2024 Bună seara. Este obligatorie înscrierea la E Factura în cazul meu? Situatie: am un PFA înființat în August 2023. Lucrez de acasă, din România, pentru o ... (vezi toată discuția)
Verificare firma recrutare din anglia Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, am primit o propunere de colaborare de la o firma din Anglia care recruteaza personal din Romania ptr activitate in Anglia. Va rog frumos sa imi ... (vezi toată discuția)