avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract salubrizare sector 5 - OBLIGATORIU pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract salubrizare sector 5 - OBLIGATORIU pentru autorizatii de functionare

Buna ziua,

Pentru obtinerea unei autorizatii de functionare la sectorul 5 in lista de documente necesare este si un contract de salubritate obligatoriu.

Am sunat la Rosal (numar care redirectioneaza la Romprest, aparent e aceeasi companie) si mi-au oferit un pret pentru persoane juridice de 70 RON/ luna. Ori asta mi se aberant, nici nu am unde sa montez pubele langa spatiu. Mi se pare hotie pe fata sa te oblige sa inchei un contract cu o companie care deja are contract cu primaria pe 10 milioane EUR.

Dar, lasand asta la o parte, exista vreo alta metoda pentru a obtine aceasta autorizatie? Contractul poate fi facut pe persoana fizica, de exemplu?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:56, 30 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii proprii de salubritate. o firma, nemultumita de serviciile ... sissi24 sissi24 Servicii proprii de salubritate. O firma (S.R.L.), nemultumita de serviciile de salubritate oferite de catre societatea de salubritate ce opereaza in ... (vezi toată discuția)
Problema gunoaielor din sectorul 1 din bucuresti CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Problema gunoaielor din sectorul 1 din Bucuresti este o chestiune de-a dreptul fara logica. Astia cu gonoiul, gunoierii, isi pot primi banii de la stat fiind ... (vezi toată discuția)
Autorizatie psi si dsv - ajutor urgent ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, Vreau sa imi deschid un fast-food si nu stiu cum sa procedez pentru autorizatii. Am fost astazi la Inspectoratul \\"Dealul Spirii\\" si doamna ... (vezi toată discuția)