avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consultare dosar UP - persoane care au acest drept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consultare dosar UP - persoane care au acest drept

baiatul meu este citat intr-o ancheta penala de catre diicot timisoara baitul este olecat din tara eu in calitate de tata pot vedea continutul dosarului privind ancheta?
:((
Cel mai recent răspuns: gigy01 , utilizator 20:52, 24 Martie 2016
Nu, dar aveti posibilitatea sa angajati un avocat care sa solicite consultarea dosarului.
multumesc de raspuns am angajat un advocat dar in prezenta lui pot vedea dosarul?
Nu puteți vedea dosarul nici în prezenta avocatului.
Vorbiți cu el ca sa vadă cum faceți dacă l-ați plătit corespunzător.
Avocatii pot găsi soluții. ..
va multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog mult am nevoie de un răspuns .. am fost prins cu un grinder ... Utilizator 2212 Utilizator 2212 Va rog mult am nevoie de un răspuns .. am fost prins cu un grinder cu foarte putina marijuana. Am fost la DIICOT în calitate de martor ,apoi urmând să fiu ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot feel4rap feel4rap Am primit o citatie de la DIICOT Ploiesti in data de 6.04.2016 si ca trebuia sa ma prezint pe 12.04.2016, eu sunt plecat din tara si astazi 18.04.2016 am aflat ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)