Duca Oana 
	    	Avocat

Duca Oana 
	    	Avocat	    

Utilizator 2212 
	    	Utilizator

Utilizator 2212 
	    	Utilizator	    

Dacă se confirma soluția, va fi bine pt dvs.
Dacă se infirma, se trimite dosarul la parchet pt. continuarea cercetărilor.
Dar dacă se confirma soluția, vedeți ca e posibil sa aveți niște obligații stabilite de procuror prin ordonanța de îndeplinit.
 Utilizator 2212 
	    	Utilizator

Utilizator 2212 
	    	Utilizator	    

Dacă se confirma soluția, va fi bine pt dvs.
Dacă se infirma, se trimite dosarul la parchet pt. continuarea cercetărilor.
Dar dacă se confirma soluția, vedeți ca e posibil sa aveți niște obligații stabilite de procuror prin ordonanța de îndeplinit.
 Utilizator 2212 
	    	Utilizator

Utilizator 2212 
	    	Utilizator	    

In ordonanța de renunțare la urmărire care v-a fost comunicată de diicot.
 GabelloBtg	                   

Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
	                    GabelloBtg	                   

Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)

Utilizator 2212	                   

Am fost prins de jandarmi. Aveam în buzunar acest grinder în care era foarte putina cantitate. Mi au scris declarația. Le am spus ca am fost abordat pe ... (vezi toată discuția)
	                    Utilizator 2212	                   

Am fost prins de jandarmi. Aveam în buzunar acest grinder în care era foarte putina cantitate. Mi au scris declarația. Le am spus ca am fost abordat pe ... (vezi toată discuția)

madalinalexandra	                   

Buna ziua,
Acum 4 ani am fost prinsa, impreuna cu inca 3 prieteni, cosumand o tigara cu marijuana pe plaja. Am fost perchezitionati si am dat fiecare ... (vezi toată discuția)
	                    madalinalexandra	                   

Buna ziua,
Acum 4 ani am fost prinsa, impreuna cu inca 3 prieteni, cosumand o tigara cu marijuana pe plaja. Am fost perchezitionati si am dat fiecare ... (vezi toată discuția)