avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis auto si acte masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis auto si acte masina

Buna ziua,

De curand mi-am schimbat domiciliul in alta localitate si buletinul intre timp la noua adresa. Este obligatoriu sa schimb si permisul auto (mentionez ca am permis european si nu este trecut nici o adresa acolo doar unde a fost eliberat) plus actele la masina?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:02, 23 Martie 2016
Nu se preschimba permisul de conducere ci doar certificatul de inmatriculare.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentele masinii la mutarea in alta localitate iolaru iolaru Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)
Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi buletinul (mai exact domiciliul din buletin) ? claudiu_ionica claudiu_ionica De curand am reusit \\"performanta\\" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)
Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)