avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acord sau intelegere parti ( salariat si angajator ) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acord sau intelegere parti ( salariat si angajator ) pentru plata ?

La nivelul institutiei, in urma inventarierii,
s-a constatat o paguba.

Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti
daca in acest caz
1. - exista sau nu un asemenea act sau
daca este legal sau nu un
Acord sau intelegere parti
pentru plata ?
2. - un asemenea act este un act administrativ ?
sau trebuie incheiat la un Notariat ?
3 - ce ar trebui sa contina un asemenea act ?
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
oanaportar, utilizator
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 21:28, 28 Martie 2016
Nu exista niciun act normativ care sa dispuna incheierea obligatorie a unui astfel de acord la un notar sau avocat.
Va multumesc enorm, enorm de mult pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lipsa gestiune ContSters126873 ContSters126873 buna ziua . am avut o angajata si la inventar am gasit lipsa gestiune . contractul de munca inca nu l-am incheiat . ce trb sa fac sa recuperez paguba ??ma ... (vezi toată discuția)
În ce condiții și sub ce formă se poate penaliza un angajat care a deteriorat un bun al firmei, predat lui cu proces verbal? alingigi alingigi Buna ziua, In ce conditii si sub ce forma se poate penaliza un angajat care a deteriorat un bun al firmei predat catre el cu Proces Verbal. Exista o ... (vezi toată discuția)
Răspunderea patrimonială a salariatului oleg.cunetchi oleg.cunetchi Buna ziua, Potrivit art. 254 din Codul muncii, salariații răspund patrimonial, în temeiul normelor și principiilor răspunderii civile contractuale, ... (vezi toată discuția)